Kušnírova reaguje na protest: Vzbúrenému ľudu posiela drsný odkaz!

Na utorkové protesty pozývali občanov politici zo strany ĽSNS, no aj Smeru. Pellegrini zatiaľ ľudí zvolával k svojej novej ankete, ktorá má však už teraz viaceré problémy. O slovo sa prihlásila zúfalá Zlatica Kušnírová, ktorá ľuďom odkazuje len jediné.

Včera prebehli v uliciach Bratislavy protivládne protesty, ktorých sa zúčastnili sympatizanti ĽSNS, Smeru, no aj nespokojní živnostníci či obyvatelia. Pellegrini nabádal ľudí, aby ostali doma, pričom jeho strana Hlas spustila anketu o predčasných voľbách, ktorá však naráža na prvý problém.

Len pred niekoľkými dňami pritom zverejnili médiá nové informácie o tom, že u Kováčika sa v šuflíku našlo 111 stratených spisov a do väzby poputoval aj bývalý policajný prezident Gašpar. O slovo sa mala údajne prihlásiť aj vyšetrovaná Jankovská, ktorá mala ukázať prstom na známeho člena Hlasu, Petra Žigu. Niekdajší poslanec Smeru už vyslovil i prvé vyjadrenie k novým, kontroverzným informáciám.

Premiér Igor Matovič pred protestami v pondelok zdieľal aj zúfalé slová Zlatice Kušnírovej, ktorá má na utorkové zhromaždenia jasný názor:

Článok pokračuje na ďalšej strane.