VIDEO McGregor padol! Po Nurmagomedovom triumfe sa strhla hromadná bitka. McGregor napadnutý zo zadu Nurmagomedovím ochrankárom

Do druhého kola vstúpil znovu aktívnejšie McGregor, ale opäť to bol Rus, kto prevzal iniciatívu. Po chvíli sa mu podarilo čisto trafiť zadný direkt a otraseného Íra poslal k zemi, kde si ho šikovne držal. Nurmagomedov na zemi pracoval skvele.

V druhej polovici druhého kola bol McGregor veľa pod tlakom, súper ho zasypal toľkými tvrdými ranami, že sa zmohol len kryť. Keby v tom čase rozhodca zápas ukončil, nikto mi asi nemohol nič povedať, pretože Ír vyzeral veľa otrasene.

McGregor nápor síce ustál, avšak za cenu niekoľkých faulov. Najskôr na zemi kopol súpera kolenom do hlavy, niekoľkokrát ho držal za trenírky a pomáhal si aj držaním za pletivo. To sa Rusovi samozrejme nepáčilo a rozhodcovi o pauze dohováral.

Podobný priebeh ako prvé dve kolá malo aj tretie. McGregor opäť začal aktívne, po minúte sa ho Nurmagomedov snažil dostať na zem, prvýkrát v zápase to ale írsky bijec ubránil. Na rozdiel od prvých dvoch kôl pripomínalo tretie dejstvo skôr boxerský zápas. Obaja sa snažili trafiť toho druhého dobre mierenými ranami.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼