VIDEO McGregor padol! Po Nurmagomedovom triumfe sa strhla hromadná bitka. McGregor napadnutý zo zadu Nurmagomedovím ochrankárom

Neskutočný záver zápasu v Las Vegas o titul šampióna UFC v ľahkej váhe. Okamžite potom, čo írsky bojovník Conor McGregor odklepol škrtenie a tým uznal porážku, sa víťaz Chabib Nurmagomedov nechal vyprovokovať, preskočil pletivo a začal sa biť s McGregorovým tímovým parťákom Dillonom Daniš. Počas toho ale jeden z členov tímu ruského bojovníka využil príležitosť a napadol chrbtom otočeného McGregora. Írsky bojovník potom odišiel z ringu ešte pred vyhlásením.

Držiteľ majstrovského pásu UFC v ľahkej váhe zostáva rovnaký. Chabib Nurmagomedov mal vo svojom ostro sledovanom zápase nad Conor McGregorom jasnú prevahu, írskeho vyzývateľa doslova drvil vo všetkých štyroch kolách. Zápas jasne kontroloval a nedal svojmu súperovi žiadnu šancu.

Už od prvej chvíle bolo jasné, kto má v aréne viac fanúšikov. Zatiaľ čo pri nástupe McGregora prepukol neuveriteľný jasot, jeho súpera diváci len vypískali a vybučali. A Nurmagomedov si fanúšikov nezískal ani počas zápasu, a už vôbec nie po zápase.

Síce to bol McGregor, kto do zápasu vstúpil aktívnejšie a snažil sa navodiť tempo, po pár sekundách sa ale Nurmagomedovi podarilo dostať svojho súpera na zem do svojej obľúbenej pozície. Práve boj na zemi je jeho silnou stránkou. Ír sa síce bránil dobre, ale na prvý pohľad bolo jasné, že si s vzniknutou situáciou nevie rady. Prvé kolo však bolo skôr taktické, čo sa fanúšikom moc nepáčilo a dávali to hlasno najavo.

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼