VIDEO McGregor padol! Po Nurmagomedovom triumfe sa strhla hromadná bitka. McGregor napadnutý zo zadu Nurmagomedovím ochrankárom

Štvrté kolo rozhodlo. Prvýkrát začal aktívnejšie Nurmagomedov, ktorému sa po minúte podarilo dostať súpera k zemi. Tam mu rýchlo nasadil „rear naked choke“, teda páku na hlavu, ktorú už McGregor nevydržal a zápas odklepali.

Zatiaľ stále neporazený Nurmagomedov sa tak mohol radovať zo svojho životného triumfu.

Namiesto osláv však prišiel skrat. Po krátkej hádke preskočil pletivo Oktagon a začal sa biť s prítomným Dillonom Denisom, tímovým parťákom McGregora. Ochranka síce rýchlo zasiahla a rozzúreného Rusa zastavila, medzitým sa však nahrnuli ľudia do samotnej klietky, kde sa razom strhla ďalšia šarvátka.

Jeden z členov tímu Chabiba Nurmagomedova zozadu napadol McGregora, ktorému dal dve rany do hlavy. Ihneď potom, čo sa situácia upokojila, odišiel naštvaný Ir z klietky do šatne, na odovzdávanie nezostal ani šampión. Ten vzhľadom na to, že rozhneval takmer všetkých prítomných divákov, radšej odišiel v sprievode ochranky. Snáď prvýkrát v histórii tak prebehlo vyhlasovanie bez jediného bojovníka.