Rytmus sa konečne vyjadril: Dôvod, prečo zo života vymazal Daru, zvaľuje to na druhých!

Od rozchodu Dary Rolins (45) a Patrika Rytmusa Vrbovského (41) už obehol pomerne dlhý čas, ale zdá sa, že rapperovi jeho bývalá priateľka stále leží v žalúdku. Opäť urobil ďalší krok k tomu, ako zo svojej minulosti Daru vymazať.

Sedem rokov spolu Dara Rolins a Rytmus tvorili pár. Potom ale prišiel rozchod, ktorý obaja oznámili prostredníctvom sociálnych sietí. Uviedli, že sa rozchádzajú v dobrom a zostanú priateľmi.

Kým Dara všetko berie s nadhľadom, Rytmus vyzerá, akoby sa s rozchodom nedokázal zmieriť a kope okolo seba, ako malý chlapec.

Najskôr vyznával verejne lásku svojej novej priateľke jazmínu Alagic, moderátorke SuperStar 2018 takým spôsobom, akoby pre neho sedem rokov s Darou nič neznamenalo.

Písal, že je prvýkrát zamilovaný a prvýkrát spoznal lásku. Nasledovalo blokovanie Dary na profile a zmazanie všetkých spoločných fotiek.

Zrejme toho ešte nebolo dosť a v ničení spoločnej minulosti Rytmus pokračuje aj naďalej. Zo svojho profilu na YouTube odstránil skladbu s názvom 8. október, ktorú nahral pre Daru k prvému výročiu vzťahu.

Pieseň sa začína slovami: „pamatam si na ten deň, bol to 8. október, Vtedy sa zastavil čas, prvýkrát ja a ty fotenie pre Adidas,“ a v refréne znie: „Navždy ťa budem ľúbiť, budem pri tebe stáť.“

Článok pokračuje na druhej strane.

▼▼▼