Dara si opäť ľahla pod nôž chirurga: “Z krásnej ženy je zrazu monštrum!”

Speváčka Dara Rolins patrí medzi najatraktívnejšie ženy československého šoubiznisu, pričom blížiacich sa 48 rokov by jej určite nikto netipoval. Módna diva si dáva na svojom vzhľade patrične záležať a netají sa ani tým, že má za sebou nejeden zákrok. Za najnovším “úlovkom” kráska vycestovala dokonca až na Ukrajinu!

Spevácka hviezda československej popovej hudby 80. rokov Dara Rolins opäť raz podľahla pokušeniu a nechala sa upraviť. Len nedávno pritom obhajovala početné zákroky slovami, že ich nepotrebovala a jej sebavedomia sa tak nijako nedotkli.

Poslednou plastikou sa však fanúšikom nepochválila, mnohí z nich tak zostali šoku. Celebritu tak okamžite zaplavili otázkami, čo sa to s ňou stalo!

O Dare Rolins je známe, že si pred rokmi nechala plastickým chirurgom zväčšiť prsia a taktiež upraviť nos. ,,Mám urobený nos na trikrát. Nepodaril sa a keď som tretíkrát zistila, že to lepšie nebude, mávla som rukou, povedala som si – kašlem na to,” povedala koncom roku 2019 pre Plus 7 dní. Ako sa ale zdá, populárna kráska časom po ďalšom zásahu do nošteka predsa len zatúžila. Avšak dôvod nebol estetického charakteru.

Článok pokračuje na ďalšej strane.