Meghan je tehotná, majú jasno fanúšikovia: Veľmi sa zaguľatila plus tento detail ju prezradil!

Nie je to tak dlho, čo Meghan Markle (38) porodila syna Archieho a dala tak princovi Harrymu (35) prvého potomka. Teraz to vyzerá, že je na ceste ďalšie dieťa.

Meghan s Harrym sa zúčastnili významnej udalosti, kde sa uctieva pamiatka vojnových veteránov. A práve tam sa vojvodkyňa zo Sussexu ukázala v modrom kabátiku, v ktorom vyzerala, ako keď je druhýkrát tehotná.

Šiesteho mája uvítala britská kráľovská rodina nového člena. Všetci na tento deň dlho čakali, pretože sa mal narodiť prvý potomok princovi Harrymu. Syna mu porodila niekdajšíia herečka Meghan Markle.

Už je to pol roka, čo malý Archie prvýkrát uzrel svetlo sveta. Kráľovskému bábätku už dokonca vyrazili prvé zúbky a dokonca sa už aj plazí. Druhé dieťa na ceste? Vo Westminsteri započala osemdňová spomienka, pri ktorej sa každoročne uctieva pamiatka vojnových veteránov. Pre Veľkú Britániu a jej občanov sú tieto dni veľmi významné. Tejto dôležité udalosti sa zúčastnila tiež Meghan Markle s manželom princom Harrym. A ako to tak vyzerá, Meghan je zrejme druhýkrát tehotná.

Článok pokračuje na ďalšej strane.