Veľký drsný jarný horoskop pre všetky znamenia: Vodnárom sa vráti zlá karma! Zistite prečo sa vám nedarí!

Váhy
Aj keď ste znamením váhy, tak si vás nikto neváži. V práci ste všetkým na smiech za každého ročného obdobia. S tohtoročnou jarou vám vo vašej chorej mysli svitla nádej, že keď svetu ukážete vaše nové tričko s vtipnou hláškou, tak zaujmete vašu kolegyňu, ktorá sa vám páči. Ale bohužiaľ. Ona totiž spí s vašim najlepším kamarátom a práve teraz sa prechádzajú po parku v rozkvitnutej záhrade.

Blíženec
Šťastie sa k vám nepriblíži ani v januári, ani v apríli. Už sa na vás chystajú alergie na prebúdzajúcu sa prírodu a tiež povinnosti. Vyzeráte ako lopata, takže najskôr budete zamestnaný ako murár. Obe ruky máte zrejme ľavé, takže sotva zvládnete prácu pripájaciu. Keď ste chceli viac peňazí v práci, tak ste sa spýtali vášho šéfa, či by vám mohol pridať, a on vám pridal prácu navyše. Smutný príbeh.

Baran
Veľmi vám to nepáli. Vašej žene sa však zapaľujú lýtka a s príchodom jari to bude ešte horšie. Nevšimli ste si, že váš syn vyzerá ako váš sused? Navyše s ním ten váš synátor trávi až podozrivo veľa času. Živiť ho však musíte vy. Vraj chce ísť na vysokú, pretože mu to páli a nie je po vás. Čaká vás ešte veľa jarných dní, kedy budete musieť platiť a platiť.

Strelec
Jar vás nemá rada, preto stále neprichádza a asi ani nepríde. Bohužiaľ ste celú zimu dreli v posilňovni s cieľom vystaviť svoj biceps a triceps na kúpalisku za mestom. Namiesto toho na sebe máte tri vrstvy oblečenia, v ktorom vyzeráte ako bôčik. Na dovolenku v teplých krajoch bohužiaľ nemáte peniaze, pretože ste všetko investoval do steroidov. Teraz vám ako bonus ani nestojí.

Lev
Leví kráľ. Hoci je lev hrdé znamenie, tak vy ste nula, ktorá sa sťažuje na to, že je na jar málo slnka. Keby ste vedel aspoň číslice, tak sa obliekate podľa toho, koľko teplomer ukazuje stupňov. Lenže vy ste skrátka nepoučiteľný. Čudujete sa, že je stále zima, ale napriek tomu chodíte von v ľahkom oblečení. Potom zas na Facebooku fňukáte, že máte chrípku a kašlíček. Zaslúžil by ste si zápal pľúc alebo hemoroidy.

Kozorožec
Každé ráno sa prebudíte a prečítate si všetky pranostiky, ktoré sa týkajú počasia. Následne ich nazdieľate na Facebook, ale zároveň sa čudujete, že sa všetky vlastne pletú. Vaša ezoterická dušička však verí, že najlepšie bude zavolať veštkyňu. Preto miniete 20 eur za hovor s rôznymi Teodorami, len aby ste sa dozvedel / a, kedy už bude teplo.

Panna
Tá zima vás už doháňa k šialenstvu. Síce ste na jeseň každému rozprávali, ako sa hrozne moc tešíte na zimu a na sniežik. Pred všetkými ste obhajovali lyžovanie a chválili sneh, lenže po tých štyroch mesiacoch už toho aj vy máte plné zuby. Bohužiaľ sa to hanbíte priznať pred svojím okolím, a tak ďalej s odporom chodíte lyžovať.

Vodnár
Smejete sa ľuďom, ktorí sa pošmyknú na ľade a zlomia si nohu, narazia kvôli ľadovcu, alebo sa stratia vo fujavici a zomrú. Karma sa vám vráti. Zima k vám síce bola milosrdná, ale to od jari nečakajte. Zrejme váš dom zastihnú záplavy z roztečeného snehu a lesné zvieratká vám budú naschvál skákať pod auto, akonáhle zrýchlite nad päťdesiat. Príroda sa vám pomstí a zničí vám život.

Rak
Síce horoskopom neveríš, ale tento si prečítaš s chuťou. Zrejme ho prečítaš aj nahlas, pretože si ťa ako jediného zo všetkých neberieme na paškál. Získal si totiž zlatú priepustku. Nezúfaj však a jar si uži, kým to pôjde. Leto a s ním aj letný anti-horoskop sa ti však pomstí aj na deťoch, vnúčatách i domácich zvieratách.

Škorpión
Pri prvej jarnej grilovačke sa opiješ a spadneš tvárou na rozpálenú mriežku. Všetci sa ti budú smiať a dostaneš prezývku panini. Druhým variantom bude to, že počas tvojho prvého jarného behu si vytkneš členok a preskáčeš sa až do leta, počas ktorého ťa čaká zápal mozgových blán.