Šok: Daniela Nízlová prišla o bábätko a rozchod s Ibarom!

Podľa informácií Nového Času však Daniela a Victor viac netvoria pár. Speváčka mala denníku so slzami v očiach priznať, že prišla o dieťatko, ktoré nosila pod srdcom. Bola v 3. mesiaci. V živote obľúbenej speváčky tak nastali mimoriadne smutné chvíle.

S Victorom Ibarom bola Daniela krátko, no ich vzťah nabral veľmi rýchly spád. Všetko sa prevalilo koncom apríla počas jedných z posledných priamych prenosov šou Let’s Dance. Spoznať sa mali práve na tanečnej súťaži, kde tancoval aj Ibara.

Po prvých správach o tehotenstve Daniela pre slovenský denník všetko priznala. „Obaja sa veľmi tešíme. Zároveň nás mrzí, že takú citlivú informáciu niekto vytiahol tak skoro,“ uviedla v reakcii na osobu, ktorá informovala o tehotenstve. Dvojica mala byť po prevalení svojho tajomstva zaskočená, pretože Daniela bola vtedy len v druhom mesiaci. Pár si chcel pôvodne nechať všetko pre seba.

O Ibarovi bolo predtým známe, že mal priateľku, ktorá ho počas tanečnej šou podporovala. Daniela Nízlová bola dlhšiu dobu sama po rozchode s futbalistom Stanislavom Lobotkom, s ktorým má trojročnú dcérku Lindu.