Pátranie po Terézii skončilo tragicky: Jej telo našli! Prvé slová jej priateľa!

V stredu (1. februára) polícia informovala verejnosť o náleze ženského tela bez známok života, ktoré bolo objavené vo vodnom toku Dunaja. I keď sa najskôr len polemizovalo o skutočnosti, že môže ísť o 18-ročnú Teréziu M., ktorá bola nezvestná od 28. januára, napokon sa desivá prognóza predsa len potvrdila.

Príchod februára sa na Slovensku začal mimoriadne smutne. Po intezívnom pátraní po 18-ročnej študentke Terézii prišli zo strany polície tragické správy. „Bratislavskí policajti aktuálne preverujú hodnovernosť oznámenia, ktoré sme prijali na linke 158 dnes krátko po 09.00 hodine.

Podľa doterajších informácií bolo vo vodnom toku rieky Dunaj v blízkosti Lužného mosta na petržalskej strane spozorované telo ženského pohlavia, bez známok života,“ uviedol štátny orgán približne o 10. hodine.

Ženské telo bez známok života našiel náhodný okoloidúci tu pod Lužným mostom na petržalskej strane okolo 9.00 h ráno. Okamžite zavolal policajtov.

V Dunaji ráno objavili ženské telo bez známok života. Priateľ nezvestnej 18-ročnej Terézie Macalíkovej potvrdil, že je to ona.

Hľadali ju od soboty. Spolužiaci a učitelia zo školy, kde nadaná umelkyňa študovala, sú v šoku. Podľa nich bola vždy bezstarostná a veselá.

Článok pokračuje na ďalšej strane.