Dievča bolo znásilnené štyrmi mužmi ale to nebolo všetko. O 2 roky neskôr sa v jej kúpeľni naskytol hrozný pohľad.

Začneme tým, že niečo také by sa diať nemalo! To verejnosť je zodpovedná za smrť násťročnej Rehtaeh Parsonsovej z Darthmouth v Kanade.

Dievča išlo na večierok kamarátky. Tam ju znásilnili 4 jej spolužiaci. Po znásilnení si zaobstarali niekoľko fotiek, ktoré sa potom šírili po celej škole. Snáď nemusíme písať o tom, ako sa asi cítilo znásilnené dievča. O brutálnom čine povedala len svojej mame.

Leah okamžite išla na políciu, ale spravodlivosti sa nedočkala. Policajti a lekári, ktorí prípad preverovali, o neho nejavili žiadny väčší záujem. Už samotný fakt, že nikto nechcel vypočúvať štvoricu chalanov, je šokujúci! Všade sa šírili fotografie znásilneného dievčaťa, ale polícia sa sťažovala na nedostatok dôkazov a prípad uzavrela.

Ponížené dievča prestalo vychádzať z domu. Usmievala sa len vtedy, keď sa hrala so svojou malou sestričkou. Stratila všetkých priateľov, ktorí po celom škandále neboli na jej strane. Bála sa vyjsť na ulicu.

Rok po traumatickom zážitku začali ľudia dievčinu obťažovať cez internet. Písali jej neznámi chlapci a pýtali sa, či sa s nimi nevyspí. Dievča sa do seba uzatvorilo ešte viac.

Na Facebooku zverejnila takýto STATUS: 

Článok pokračuje na ďalšej strane.