Nechutný útok na dcéru prezidentky Čaputovej! Toto je absolútne dno!

„Od včerajška vieme, že máme na Slovensku novú topmodelku,“ podotkol napríklad pred časom ironicky poslanec Tomáš Taraba, keď zdieľaj jej fotografiu.

Hneď sa ale ozvalo množstvo ľudí, ktorí mu dali najavo, že prestrelil a nemusel by sa triafať do cudzej mladej slečny, a to bez ohľadu na to, kto sú jej rodičia a čo robia.

Emma je ale pod paľbou aj naďalej. Dalo by sa povedať, že sa útoky začali aj stupňovať. Na paškál si ju teraz opäť na internete vzali kvôli jej znamienku. U jej fotky sa objavil drsný komentár. „Bohužiaľ, je to pravda. Slovensko má prvý prípad nakazenia opičími kiahňami.“

Tento nechutný útok už ale na prvý pohľad jasne zaváňa šikanovaním. Predsa len za znamienko Emma nemôže, narodila sa s ním.

Možno pre ňu v minulosti tiež nemuselo byť ľahké samého seba prijať, ale koniec koncov nikto nie je dokonalý a každý máme niečo, čo sa nemusí všetkým páčiť, ale odlišuje nás to od zvyšku sveta…

Tentokrát sa za mladou Čaputovou našťastie mnoho ľudí tiež postavilo, a tak nemusí mať pocit, že bojuje s veternými mlynmi. „Je úplne nepodstatné, či som volička našej prezidentky, alebo nie, tu ide o ľudský rozmer. Vy, čo ste tento obrázok vytvorili, a vy, čo ho zdieľate, len ukazujete svoju pravú tvár. Pretože je to naozaj preukaz absolútneho ľudského dna,“ oprela sa do haterov Čaputovej hudobníčka a bývalá účastníčka slovenskej SuperStar Barbora Balúchová (34).

Zhodou okolností je Barbora jednou z expartneriek Borisa Kollára (56), predsedu Národnej rady Slovenskej republiky. Spolu majú syna Alexandera, čo je Borisovo 9. dieťa z celkových dvanástich.

FOTOGALÉRIA: