ZNÁMA SLOVENKA TOTÁLNE ŠOKUJE: V minulosti FACKA Matovičovi a teraz ohlásila NÁVRAT do politiky!

Na domácej politickej scéne je aktuálne poriadne dusno a do vlasov si skočili viacerí koaliční politici. Okrem opozície, ktorá sa už zastrája na výhru v nasledujúcich parlamentných voľbách, prekvapila aj známa Slovenka. Na sociálnej sieti totiž ohlásila návrat do politiky.

Na výhru v nasledujúcich parlamentných voľbách si už brúsi zuby opozícia, pričom Robert Fico opakovane avizuje svoje prvenstvo. Aktuálne podľa prieskumov viacerých agentúr vedie medzi voličmi strana Hlas s Petrom Pellegrinim. Najnovšie sa o veľký návrat do komunálnej politiky pokúsi aj známa Slovenka, ktorá má s predmetnou scénou bohaté skúsenosti.

Je známa predovšetkým starším voličom vďaka jej politickej angažovanosti spred desiatich a viac rokov. V minulosti sa dostala do povedomia ako predsedníčka Slovenskej národnej strany (SNS), kde na tomto poste vystriedala Jána Slotu (68). Preslávila sa aj fackou, ktorú vystrúhala dnešnému ministrovi financií Igorovi Matovičovi (49).

Národniarka skončila svoju prvú aktívnu politickú činnosť v roku 2012, keď bola posledný raz členkou parlamentu. Pár mesiacov predtým ju Matovič v jednom zo svojich článkov nazval Ančou. Nenechala to len tak a v parlamente mu jednu struhla: „Matovič zrejme nemá dostatočnú výchovu a nevie, ako sa správať k dáme.“ Šéf OĽaNO incident potvrdil.

Článok pokračuje na ďalej strane.