Ako spoznáte, že je do vás niekto zamilovaný? Pozrite sa na tieto 3 signály.

Nemôže sa vás vynadívať
Skutočná pravda sa skrýva v očiach. V nich je naozaj všetko. Veľa vyčítate už zo samotného pohľadu, akým sa na vás pozerá.

Ak vás miluje, bude sa na vás dívať ako na ôsmy div sveta. Upúta ho vaša jedinečnosť. Dá vám pocítiť, že ste preňho niečím výnimočná. A vy sa tak naozaj budete cítiť.

Nebojí sa ukázať svoju emocionálnu zraniteľnosť

Milujúci človek sa nehrá na hrdinu, ktorý má miesto srdca kus olova. Ak k vám niečo cíti, určite sa nebude vyhýbať emóciám. Tie sa môžu prejavovať v rôznych škálach. Môže byť vystresovaný, nervózny, žiarlivý, paranoidný či náladový.

S veľkou pravdepodobnosťou sa bude správať ako školák, ktorý sa bezhlavo zamiluje do svojej spolužiačky. Preto ak vidíte, že nevie, čo so sebou, nemusí to byť vždy signálom, že máte pri sebe toxického partnera. V skutočnosti môže byť jednoducho „len“ zamilovaný.

Buduje si s vami hlboké a dlhodobé prepojenie

Zaujímate ho celá. Nezáleží mu prvoplánovo len na sexualite. Je s vami rád aj vtedy, keď nedôjde k samotnému sexu.

Zaujíma sa o vás, o vaše koníčky, radosti a strachy. Nemenej dôležitý je fakt, že vás začne brať ako prirodzenú súčasť svojho života. Predstaví vás svojim priateľom, pretože vás nebude chcieť ukrývať doma. Budete preňho klenotom, ktorým sa chce pochváliť.