Šokujúci pohľad na krásnu zdravotnú sestru z Talianska: TOTO s ňou urobil koronavírus

„Som fyzicky unavená, ochranné pomôcky sú zlé. V ochrannom zdravotníckom odeve sa potím, a akonáhle sa do neho oblečiem, nemôžem šesť hodín ísť na toaletu a piť, „uviedla. Nevhodnosť pomôcok dokumentujú jej fotografie na Instagrame, kde sú na jej tvári vidieť podliatiny.

„Bojím sa ísť do práce, bojím sa, že maska ​​nemusí dobre priľnúť k tvári, alebo že na seba náhodou siahnem špinavými rukavicami, alebo že šošovky ochranných okuliarov nezakryjú úplne moje oči a niečo sa cez ne bude môcť dostať,“ dodala sestra.

„Som psychicky vyčerpaná rovnako ako moji kolegovia, ktorí boli po celé týždne v rovnakých podmienkach, ale to nám nezabráni, aby sme vykonávali svoju prácu ako vždy,“ napísala ešte. „Budem pokračovať v starostlivosti o svojich pacientov, pretože som hrdá na svoju prácu a mám ju rada,“ dodala.

Poprosila tiež ľudí, aby zdravotníkom nesťažovali situáciu, nekomplikovali im ich prácu a nechodili do nemocnice, ak to nie je potrebné. Namiesto toho majú radšej voliť domácu karanténu.

„Aj mladí ľudia sa môžu nakaziť. Ja si nemôžem dovoliť ten komfort a odísť do domácej karantény. Musím ísť do práce a urobiť svoj diel. Urobte ten svoj a zostaňte doma.“

FOTOGALÉRIA: