Šokujúce ODHALENIE! Takto žije po roku Lucia zo Zámeny manželiek!

Nová Výmena manželiek priniesla v stredu večer na televízne obrazovky neobvyklú šou. Štvornásobná matka Lucia šokovala špinavou, plesňou preplnenou domácnosťou a tragickým štýlom života, do ktorého zaplietla aj svoje deti.

Ako býva zvykom, česká Zámena manželiek na Markíze opäť nesklamala. Hysterická matka 4 detí Lucia si na 10 dní vymenila miesto s Alenou, ktorá mala len jedného dospelého syna. Počas celého pobytu bolo na oboch stranách cítiť poriadne dusnú atmosféru. Ako to s nimi dopadlo?

Po vyhrotenej epizóde divákov zaujímalo, ako Lucia žije teraz. Dozvedeli sa, že partnera Standu tri týždne po natáčaní vymenila za odsúdeného vraha a že potomkov vlastne nemá štyri, ale dokonca osem!

Lucia z Kladna sa v stredu postarala o zapamätanie hodnú premiéru Zámeny manželiek. Diváci si nedokázali vybaviť, kedy boli z niektorej z rodín, ktoré sa v relácii v priebehu rokov objavili, naposledy tak znechutení. Keď sa ale po skončení epizódy presunuli na sociálne siete diskutovať o správaní Lucie a vymieňať si dojmy, zistili, že jej osud je tragickejší, než sa pôvodne domnievali.

Článok pokračuje na ďalšej strane.