Viete, kto je v skutočnosti rebelka Lea z Nového života? Neuveríte, KTO to v skutočnosti je!

Ešte donedávna bola tvár Simony Kollárovej pre väčšinu ľudí neznáma. Doposiaľ sa totiž objavovala len v menších epizódnych rolách.

Je nielen krásna, ale aj talentovaná. V roku 2014 sa stala jednou z dvanástich finalistiek súťaže MISS Universe SR a ako herečka si zahrala aj v seriáli televízie JOJ.

Až v roku 2018 prišla väčšia úloha v podobe princeznej v slovenskej rozprávke Vianočné želanie od Petra Bebjaka, ktorú vysielala RTVS aj počas tohtoročných sviatkov.

Slovenská herečka Simona Kollárová je vďačná, že si mohla zahrať v rozprávke Vianočné želanie režiséra Petra Bebjaka, ktorú uvedie RTVS v premiére na Štedrý večer. „Bola to pre mňa veľká skúsenosť, pretože som dosiaľ neúčinkovala v žiadnom filme, nikde, hrala som iba malé epizódne postavy v seriáloch. A práve tým, že je to rozprávka, je to pre mňa o to vzácnejšie, pretože osobne mám rozprávky veľmi rada. Hneď, ako som si prečítala scenár, sa mi ten príbeh veľmi páčil,“ povedala v rozhovore herečka, ktorú podľa vlastných slov na celom procese nakrúcania zaujala najmä jedna špecifická vec. „Najviac ma bavilo, že môžem sledovať, ako sa ten príbeh z písanej podoby stáva skutočným, ako sa pretvára do obrazu. Všetko to bolo zrazu také ozajstné. To bol pre mňa veľký zážitok,“ poznamenala 26-ročná rodáčka zo Šiah.

V skutočnosti by ste ale Simonu s výrazným rúžom či piercingom v nose rozhodne nestretli. Na rozdiel od svojej postavy pôsobí rodáčka zo Šiah ako nežná kráska, vyznávajúca prirodzenosť. A ako sa jej hrá v seriáli?

,,Je to naozaj skvelý projekt, na ktorom zažívam kopec zábavy a spoznala som výnimočných ľudí. Na druhej strane je to poriadna drina. No stojí to za to,” na Instagrame odpovedala na jednu z fanúšikovských otázok mladá hviezdička, ktorá študuje herectvo na VŠMU.

FOTOGALÉRIA: