TOTO nikto nečakal: Dieťa? Diana a Michal zo svadby sú stále spolu, toto je jednoznačný dôkaz!

Vo štvrtok večer na instagramovom profile TV Markíza prebehol stream, v ktorom sa moderátor Matúš Krnčok zhováral s Dianou a Michalom. Vysmiatej dvojici kládol rôzne otázky od fanúšikov, ktorých, samozrejme, zaujímalo aj to, či sú stále spolu.

A hoci priama odpoveď ani od jedného z nich neprišla, keďže nechcú predbiehať dej v televízii, podľa niektorých ich vyjadrení a gest je jasné, že sú si viac než blízki.

Pri otázke, či sa majú radi, odpovedali obaja Košičania jednoznačným áno. ,,Najviac, čo na ňom milujem, keď tancujeme spolu,” v rozhovore uviedla na Mišovu adresu Dianka. Ďalej tiež priznali, že tak ako v každom vzťahu, aj u nich sa striedajú svetlé momenty s tmavšími, čiže i diváci sa vraj majú ešte na čo tešiť.

Veľa ľudí sa pýtalo i na dieťatko. ,,Sme úplne v začiatkoch. Nevieme, čo bude. Robíme všetko preto, aby sme sa spoznali čo do hĺbky, aby sme vedeli, čo nám prekáža, aby sme spoznali svoje dobré a zlé stránky. Nevylučujeme to, samozrejme, nevieme, čo bude, keď sa spoznáme, že už iba fakt čas ukáže,“ prekvapil 38-ročný podnikateľ, ktorý s polovičkou plánuje chodiť aj na jej obľúbenú turistiku.

Ona to vraj Michalovi zase oplatí tým, že s ním bude rybárčiť. ,,Ale na čo sa ja určite teším, je rybačka, pretože ešte nikdy som na rybách nebola. Len čakáme, kým sa troška oteplí,” prazradila temperamentná kráska.