Radovu večeru s Kikou prerušil príchod jeho EX: Takto to dopadlo!

V rámci relácie Život po Farme si tento týždeň farmári dopriali zážitky v podobe spoločného stolovania u každého z vybranej pätice účinkujúcich. Keď sa prípravy večere a zaujímavého programu zhostil východniar Radovan Dulin, jeho spolubojovníci museli čeliť niekoľkým nečakaným situáciám, čo najťažšie znášala fotomodelka Kristína Dali. Pozrite sa, ako to celé prebiehalo.

Reality šou Farma 11 už oficiálne zatvorila svoje brány, avšak život niektorých zo súťažiacich mapuje televízia Markíza aj po vypnutí kamier. Najnovšie sa o malý rozruch postarala bývalá snúbenica finalistu Radovana Dulina, ktorá sa konečne stretla tvárou v tvár so svojou sokyňou Kristínou.

Iveta Maászová, Kristi Dali, Michal Rajcsányi, Radovan Dulin a Romana Košťálová sa v posledných dňoch stretávajú v pohodlí svojich domovov, aby súperov z Farmy pohostili a navarili im chutné jedlá. V uplynulej časti relácie Život po Farme navštívili v Dunajskej Lužnej východniara Rada, ktorý sa pochlapil trojchodovým menu.

Koncept výrazne pripomínajúc reláciu Bez servítky sa však nezaobišiel ani bez lahodných prekvapení, pričom tie stiahli žalúdok nejednému z prítomných.

Článok pokračuje na ďalšej strane.