Januárový HOROSKOP LÁSKY 2021: Vodnára čaká vášnivá cesta, Býka hlboká pravda

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) Milí Strelci, so svojím partnerom, ktorého milujete, zvládate náročné okamihy. Skutočnosť, že môžete v prítomnosti tejto osoby vyjadrovať svoje skutočné emócie, je pre vás oslobodzujúce. Pre svoju lásku ste navyše dôveryhodným priateľom. A čo čaká na nezadaných Strelcov? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

KOZOROŽEC (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorožci, vyhnite sa vo svojom vzťahu frustrácii, aj keď bude odôvodnená. Bude to pre vás ťažké, ale skúste byť k svojej láske láskavejší. Snažte sa transformovať svoj milostný svet. Singles vykonajú pozitívne zmeny. K čomu im pomôžu? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VODNÁR (21. 1. – 20. 2.) Milí Vodnári, zo začiatku mesiaca budete mať pochybnosti. Ale viete, že risk je zisk. Vyrazíte vpred a vášnivá cesta vám bude otvorená. Tých sexy, spontánnych momentov sa chopíte s chuťou. A čo čaká singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) Milé Ryby, v januári sa budete cítiť zraniteľní. Chcete sa vyhnúť emočnej bolesti. Dobrou správou je, že to, čo sa vo vašom milostnom živote deje, prinesie do vzťahovej situácie novú pravdu. A čo prežijú v januári singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

FOTOGALÉRIA: