Januárový HOROSKOP LÁSKY 2021: Vodnára čaká vášnivá cesta, Býka hlboká pravda

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6. ) Milí Blíženci, január bude obdobím, kedy budú vaše milostné energie vyčerpané. Singles sa síce vydajú na divokú jazdu s niekým, kto ich priťahuje, ale to je tak všetko. Chcete zahrnúť niekoho, koho milujete, ale vaše srdce je vyčerpané. A ako to bude vo vzťahu? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

RAK (22. 6. – 22. 7.) Milí Raci, váš milostný život bude práve tam, kde si prajete. Vaša drahá polovička zdieľa váš romantický záujem. Navyše rozšírite svoje erotické obzory. Nezadaní naopak potrebujú, aby sa veci zatriasli. Čo bude vo váš prospech? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Milé Levy, v januári chcete posunúť svoj milostný život na novú úroveň. Hoci zmena, ktorú očakávate, môže vyzerať odlišne, aj tak bude vaše očakávanie príjemné. Singles budú musieť kopnúť do svojej milostnej minulosti. Z akého dôvodu? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Milé Panny, aj keď ste so svojou drahou polovičkou už dlho, znovu a znovu budete skúmať svoje zvláštne spojenie. Začnete tak novú kapitolu svojho milostného života. Budete sa pozerať do budúcnosti a cítiť sa sentimentálne. A čo nezadaní? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Milé Váhy, v januári to budete mať zložitejšie. Stanovte si realistické očakávania a pripomeňte si, že čo vás nezabije, to vás posilní. V tomto mesiaci musíte byť pripravení na prekážky. Čakajú vás dramatické záležitosti týkajúce sa lásky. Budú to mať zložité aj singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

ŠKORPIÓN (24. 10. – 22. 11.) Milí Škorpióni, v januári sa ocitnete v depresii a vo vašom vzťahu to bude ako na hojdačke. Urobte všetko preto, aby došlo k vyváženiu a odstráňte napätie zo svojho milostného života. Venujte pozornosť svojej láske a vyhýbajte sa stresujúcim okamihom. A čo čaká na singles? To sa dozviete vo fotogalérii na konci článku.

Článok pokračuje na ďalšej strane.