Šokujúca správa: Zomrel legendárny český spevák. Milióny fanúšikov smútia!

Túto správu si nikto neželal počuť! Statočne bojoval najprv s rakovinou, potom aj so zákernou akútnou leukémiou, chorobou, ktorú priznal v rozhovore pre Blesk. Choroba ale bola silnejšia.

Odišiel spevák, ktorý mal milióny fanúšikov nielen doma, ale jeho spev obdivoval celý svet. Po spevákovi zostala zdrvená vdova Ivana, dve malé dcérky Charlotte Ella a Nelly Sofie a staršie dcéry Dominika a Lucia.

“ Vo veku 80 rokov zomrel v utorok krátko pred polnocou spevák Karel Gott. Zomrel doma v kruhu svojej rodiny, oznámila dnes ČTK jeho hovorca Aneta Stolzová,“ informácie sa objavila o 10:13 hod.

Karel Gott v posledných rokoch bojoval so zdĺhavými zdravotnými ťažkosťami, ktoré sa prvýkrát ozvali v júni 2015. Koncom októbra 2016 bol náhle hospitalizovaný pre problémy so srdcom, nakoniec mu však pre náhlu príhodu museli operovať brucho. Počas operácie lekári zistili, že má Karel Gott v tele rakovinu.

Okamžite ho previezli na špecializované pracovisko, kde sa Gott podrobil dlhej onkologickej liečbe. Tá Gotta drvila fyzicky, psychicky však zostal Slavík nezlomený. Všetkým to dokázal, keď si na jeseň 2016 prišiel pre svojho 40. slávika. Vtedy dojal celý národ, ktorý mu tlieskal postojačky.

Článok pokračuje na ďalšej strane.