Ľudia neveria vlastným očiam. Naozaj takto vyzerá 52-ročná Monika Beňová len týždeň po pôrode?

Monika Beňová v polovici júla šokovala celé Slovensko, keď zverejnila na Instagrame fotografiu, na ktorej drží ružové dupačky.

V tom čase sa už europoslankyňa nachádzala v 6. mesiaci. Odvtedy si známa politička prešla mnohými úskaliami, po ktorých sa konečne dočkala vytúženej dcérky!

Poslankyňa Monika Beňová sa stala 1.11.2020 dvojnásobnou mamičkou. Advokátovi Ľubomírovi Klčovi (36) porodila vo veku 52 rokov dcérku Leu, pričom ju trápili viaceré zdravotné problémy.

Druhé tehotenstvo Moniky Beňovej nebolo úplnou prechádzkou ružovou záhradou. Vzhľadom na svoj vyšší vek musela byť po celý čas v pokojnom režime, čo jej ale skomplikovali silné bolesti a tŕpnutie rúk. Ako sa neskôr ukázalo, išlo o syndróm karpálneho tunela.

Kvôli zdravotným problémom bola 20. októbra v nemocnici, avšak v tom období ju ešte pustili domov. O pár dní neskôr sa však malá slečna vypýtala na svet, pričom si vybrala prvý novembrový deň.

Niektorí ľudia tvrdili, že je v jej veku nezodpovedné mať dieťa, iní jej zase fandili a tvrdili, že každý má mať dieťa vtedy, kedy sa na to cíti. Monika Beňová pravidelne zdieľa fotografie na svojom Instagrame, kde svojich sledovateľov informuje o tom, čo sa v jej živote práve deje. Najnovšie zverejnila fotografiu, na ktorej vyzerá neuveriteľne!

Článok pokračuje na ďalšej strane.