PREKVAPENIE! Nela Pocisková sa vracia z materskej na scénu: Takýto flek dostala!

Obľúbená slovenská herečka Nela Pocisková ja mamičkou dvoch utešených ratolestí, ešte pred materskou však nemala núdzu o lukratívne ponuky. Po pauze na divadelných doskách, ako aj televíznych obrazovkách, prišla aktuálne skvelá správa. Pocisková sa vracia vo veľkom štýle a získala späť aj svoj jedinečný flek!

Nela Pocisková bola svojho času snáď najvyťaženejšou muzikálovou herečkou, pričom sa objavila v predstaveniach West Side Story, Pomáda, Neberte nám princeznú, Rómeo a Júlia či Ôsmy svetadiel. Okrem perfektne rozbehnutej divadelnej kariéry si však slovenských divákov získala najmä ešte ako teenagerka v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade a neskôr Búrlivé víno.

Za posledné obdobie ale slovenská kráska svojich fanúšikov prekvapila hneď viackrát. Populárna umelkyňa sa najprv nečakane objavila ako postava starostky v obľúbenom sitkome Susedia a následne ako hosť v šou 2 na 1, kde jednotlivými úlohami vyrážala dych. To, čo však mladej mamičke ide najlepšie, a teda spev, herectvo a tanec, po dlhej odmlke opäť skĺbi aj na muzikálových doskách – v relácii Teleráno to po prvýkrát vyzradil Janko Ďurovčík.

Článok pokračuje na ďalšej strane.