Utajovaná pieseň Karla Gotta a Kryštofa vám spôsobí zimomriavky. Dojímavé zábery vás dostanú!

,,Veľmi ďakujeme, Karel Gott, že si “zostúpil” zase medzi nás (tak veľmi všetkým chýbaš) a tiež tým, ktorí sa na piesni a klipe podieľali, a Karin Krajčo Babinskej za tak krásny a dojemný “film”, ktorý si musíte pustit aspoň dvakrát.

A nám dovoľte, aby sme Vánoční venovali tým, ktorých milujeme, i tým, ktorí tu už s nami nie sú, ale na ktorých nikdy nezabudneme a vieme, že pri nás ako anjeli budú vždy stáť,” Richard týmito slovami uviedol do sveta svoju vianočnú novinku naspievanú s legendou. O slovo sa tiež prihlásila Gottova manželka Ivana.

,,Chceli sme vám dať pocit, že Karel je s nami aj počas týchto Vianoc. Verím, že sa vám pesnička bude páčiť, tak ako sa nám páčila od prvého počúvania,” Ivanka napísala na fanúšikovský Facebook Karla Gotta, veriac, že skladba Vánoční bude mať veľký úspech a ľudí v týchto dňoch poteší.

,,Tiež verím, že naši milovaní Anjeli sú stále s nami,” dodala vdova po obľúbenom spevákovi k prvej vianočnej skladbe tohto roku, pri ktorej vám oči rozhodne nezostanú suché.

VIDEO: