Školáčka pozerala film pre dospelých. To čo však videla ju poznačilo na celý život

Dospievanie je vek kedy mládež objavuje svoje telo no neskôr aj intímnosti. Je čoraz ľahšie, respektíve je už jednoduché sa prekliknúť na stránku s obsahom pre dospelých. Stačí zadať adresu, a máte prístup ku všetkému. No nebolo to stále tak!

O tom vie rozprávať aj teenagerka ktorá sa anonymne zdôverila v internetovej diskusii. Vtedy ešte len 15 ročná školáčka sa rozhodla, že namiesto trápnych rozhovorov a rád od učiteliek, si spríjemní objavovanie sveta dospelých náučným videom.

V 90. rokoch, neboli erotické filmy tak ľahko dostupné, ako sú teraz. Pár klikov a ste tam. Mladé dievča sa teda rozhodlo, že nepôjde do školy a prelustruje spálňu svojích rodičov, či tam nenájde nejakú videokazetu.

„Prvé dva filmy boli normálne, no tretí sa začal podozrivo,“ opisuje dnes už dospelé dievča na svojom blogu. Prostredie, kde sa odohrával tretí film jej prišlo povedomé, ten gauč už videla. „Ležala na ňom žena a muž, ktorý evidentne nastavoval kameru, k nej kráčal pozadím otočeným do záberu. Potom na ňu skočil a išli na to.“

Článok pokračuje na ďalšej strane.