Ivana Gottová fanúšikom oznámila ďalšiu SMUTNÚ SPRÁVU, okrem koronavírusu aj TOTO!

Z tohto dôvodu sa Gottová nezúčastní novinárskej projekcie a tlačovej konferencie, ktorá sa uskutoční 30. septembra. Samotnú premiéru sa však rozhodli presunúť na iný termín.

„Pretože chce byť Ivana Gottová ohľaduplná k ostatným a neriskovať prenos vírusu na kohokoľvek ďalšieho, slávnostná premiéra filmu sa z 1. 10. odkladá na 15. 10. V polovici októbra už bude celá rodina pripravená film o Karlovi Gottovi oficiálne predstaviť a slávnostne uviesť do kín,” uviedla Stolzová.

Slávnostná premiéra filmu „Karel“ sa odkladá na neskorší dátum. „Milí priaznivci, viem, že sa na film Karel veľmi tešíte, a cítim, že obzvlášť v tejto zložitej dobe by vás náš film mohol povzbudiť a inšpirovať, lebo je plný nielen obrovskej energie a radosti z hudby, ale i silných emócií, vôle, statočnosti a zmierenia.

Môj manžel bol vždy poslom dobrých správ, nech je teda uvedenie filmu Karel na plátna v tejto dobe plnej neistôt nádejou, že bude zase lepšie. Som presvedčená, že takto by si to náš Karel prial,“ Očakávaný dokument bude odpremiérovaný až 15. októbra.

VIDEO: