Hviezda Oteckov Mauréry rapídne schudla: Za všetkým je zákerná rakovina!

Už sú to takmer dva roky od momentu, kedy sa známa televízna hviezda rozhodla zatočiť s prebytočnými kilami. Zuzana Mauréry si formovala postavičku rapídnou rýchlosťou, keď každý mesiac pózovala s čoraz štíhlejšími krivkami.

Málokto ale tuší, že herečke v uberaní na váhe pomáhalo rozhodnutie vzdať sa sladkostí, k čomu ju donútil zlý zdravotný stav jej maminy. „Urobila som dohodu s „horným manažmentom“, že kým mama nebude zdravá, nebudem jesť sladké.

Mala som motív, cez ktorý nejdú vlaky. Vzdala som sa svojej Achillovej päty, toho, čo mi robí najväčší pôžitok a je mojou najväčšou hrozbou,“ brunetka v rozhovore pre rádio Expres prezradila, že jej blízka osoba ešte donedávna trpela rakovinou.

Seriálová Tamara z Oteckov všetko sladké z jedálnička vyradila, avšak len do okamihu, kedy sa chorej žene konečne polepšilo. „Keď mama prišla od onkológa raz domov a hovorí, že už tam nemá, čo tam mala, tak sa ma hneď spýtala: A teraz čo, začneš jesť sladké? Po čase som znovu začala, lebo taký bol deal,” spomína herečka, ktorá paradoxne kvôli veľkému utrpeniu prišla k parádnym proporciám.

FOTOGALÉRIA: