Meghan Markle sa pochválila rastúcim pupkom a snažila sa napraviť pokrivenú povesť! FOTO

Meghan Markle (37) sa v poslednej dobe neteší u ľudí príliš veľkej obľube. Potom, čo presiakli interné informácie o tom, že zamestnanci z jej blízkeho okolia dávajú hromadne výpovede kvôli vojvodkyni, to s jej obľúbenosťou nevyzerá veľmi dobre.

Možno si Meghan uvedomila, že má na svoje služobníctvo a ochranku príliš veľké nároky a teraz sa snaží ukazovať verejnosti svoju vľúdnejšiu tvár.

Vojvodkyňa Meghan Markle (37) to nemá vôbec jednoduché. V súčasnej dobe sa hlavne sústredí na príchod svojho prvého potomka a do toho sa musí vysporiadať so stále nižšou obľúbenosťou u verejnosti. Pravdou ale je, že si za to môže prakticky sama. Od istej doby začalo presakovať, že je Meghan príliš panovačná a jej nároky na služobníctvo sú príliš veľké. Najskôr to vzdala jej osobné asistentka Melissa Touabti. Zamestnanci sa húfne sťažovali na to, že ich vojvodkyňa núti vstávať naozaj skoro ráno a má na ne nezmyselné požiadavky.

Pred pár týždňami dal po šesťmesačnej pracovné skúsenosti výpoveď ďalší zamestnanec kráľovskej rodiny, tentoraz šéfka ochranky. Od tej chvíle to s obľúbenosťou budúce prvorodičky nevyzerá vôbec dobre.

Článok pokračuje na ďalšej strane…