ZDRVUJÚCE správy o Britney Spears: Manažér Britney načrtol stav, z ktorého mrazí

Larry Rudolph (56), ktorý so speváčkou spolupracuje okrem krátkej prestávky celú jej kariéru, sa nechal počuť, že si nie je istý, či ešte vôbec niekedy Britney vystúpi na pódiu.

Na koncerty vo Vegas vraj môže určite v najbližšej dobe, možno dokonca navždy, úplne zabudnúť. „Ako človek, ktorý riadi jej kariéru – v závislosti od informácií, ktoré mám od profesionálov, ktorí s Britney pracujú, až po moje skúsenosti s ňou, je jasné, že by sa rozhodne v najbližšej budúcnosti do Vegas vracať nemala, možno dokonca nikdy, „ šokoval svojím vyhlásením pre TMZ Rudolph.

Pokiaľ ide o speváčkinu budúcnosť a kariéru, Rudolph volí svoje slová veľmi starostlivo. „Nechcem, aby znovu pracovala, aspoň nie do tej doby, než bude psychicky a mentálne pripravená. Ak ten čas už nikdy nepríde, tak proste nepríde.

V mojom záujme nie je, aby pracovala za každú cenu. Keď bude pripravená, som tu pre ňu. Ak sa rozhodne, že chce znovu začať makať, som tu od toho, aby som jej povedal, či je to dobrý, alebo zlý nápad, „ dodal jej manažér, ktorý je v jej živote už od dôb jej prvého hitu Baby One More Time.

FOTOGALÉRIA: