To myslí vážne? Exmarkizák si kopol do kolegov: Nepoužívajte rúško! Dôvod vás dorazí!

Známa televízna tvár, ktorá sa kedysi objavovala aj na Markíze, si svojimi najnovšími vyjadreniami znepriatelila množstvo Slovákov. Za všetkým je kritika rúšok, ktoré nosia moderátori v čase pandémie aj na obrazovkách.

Je to vôbec možné? Kým mnohé známe osobnosti sa snažia ísť ľuďom príkladom, aby nosili rúška, humorista Oliver Andrásy apeluje na to, aby si ich moderátori a redaktori v práci skladali dole. Dôvod?

Nie každý sa s názorom bývalého markizáka stotožní. Len nedávno sa vrátil aj s manželkou z luxusnej plavby a momentálne sú v karanténe, kde čakajú na otestovanie. Majú teraz kopec času, a tak sa Oliver Andrásy s priateľmi a priaznivcami delí o svoje názory a postrehy. Najprv skritizoval rozhodnutie vlády, čo sa týka presunu z Rakúska na Slovensko.

„Vďaka nezmyselnému rozhodnutiu vlády by som tak nakazil nielen jedného rakúskeho taxikára, ale ešte aj jeho slovenského kolegu. Alebo si niekto myslí, že ten rakúsky taxikár by ma odviezol domov a potom ešte išiel do Auparku, alebo do kina, aby nakazil čo najviac Slovákov?! To, čo vyzerá na prvý pohľad fajn, je v skutočnosti totálny nezmysel,“ napísal na sociálnu sieť, pričom opisoval situáciu, kedy ho zo Schwechatu do Bratislavy museli previezť dvaja taxikári.

Tu by sa rozhorčenie ešte zrejme dalo pochopiť, no to, čo prišlo potom, skutočne nemôže myslieť vážne.

Článok pokračuje na ďalšej strane.