SuperStar 2020 štartuje už v nedeľu: Neuveríte, ktorá kráska bude moderovať!

Okrem Leoša zasadne do poroty tiež speváčka Monika Bagárová , herečka Patricie Pagáčová a komik a hudobník Marián Čekovský. Ako reaguje Mareš na to, že tentoraz bude rozhodovať o postupoch a naopak o pádoch súťažiacich? „Bál som sa toho, že budem musieť hovoriť nie. A tá obava sa ukázala ako správna, pretože je to naozaj veľmi ťažké a ako porotca to musím hovoriť. Ako súťažiaci by som to počuť nechcel a ako moderátor som to hovoriť nemusel, pretože som tam bol skôr ako rodič alebo kamarát, „zveril sa Mareš pre portál Červený koberec.

Pripravovaná séria SuperStar prekvapí aj novou talkšou SuperStar X-tra, prebiehajúcou v rovnakom duchu ako niekdajšia Farma X-tra s Martinom Šmahelom. Bude sa vysielať prostredníctvom webu Markíza Plus, a to vždy po televíznej epizóde, pričom o hlavné slovo sa postará kráska, pre ktorú to bude debutová moderátorská skúsenosť.

Prvou odhalenou členkou moderátorskej zostavy SuperStar je úspešná slovenská modelka Saša Gachulincová, ktorá počas jesene svojím účinkovaním v programe Tvoja tvár znie povedome všetkých presvedčila, že sa v zábavnom priemysle cíti ako ryba vo vode. Spev, tanec, herectvo, podrezaný jazýček, humor, pozitívna energie a v neposlednom rade obrovský šarm – práve týmito atribútmi si blondínka určite získala aj tvorcov speváckej šou.

,,Veľmi sa teším, že som dostala príležitosť moderovať projekt SuperStar X-Tra, ktorý bude plný zaujímavých informácií, hostí a bonusových materiálov,“ prezradila Saša, ktorej prvým “pánom na holenie” bude obľúbený fešák zo seriálu Oteckovia Oliver Oswald.

FOTOGALÉRIA: