Bývalá farmárka Karin je zaláskovaná až po uši: TOTO je jej fešný frajer!

Ruka hore! Takto nejako vyzeral život exfarmárky Karin Dvořákovej, ktorá doposiaľ nechýbala na žiadnej dobrej párty, a to nielen v jej obľúbenom klube v rodnej Banskej Bystrici. Zdá sa ale, že žúrky pôjdu najnovšie bokom – známa čiernovláska je zadaná!

Všetci muži, ktorí slintajú pri pohľade na exfarmárku Karin Dvořákovú, si musia nechať zájsť chuť. Čiernovláska z Banskej Bystrice totiž prednedávnom priznala vzťah, pričom tvár svojho vyvoleného si zatiaľ nechávala iba pre seba. Nám sa však podarilo zistiť viac – a verte, dámy, že nejedna z vás bude Karin poriadne závidieť!

Netrvalo dlho a samotná bývalá farmárka prezradila detaily z čerstvého vzťahu, s ktorým na verejnosť vyrukovala iba pred pár hodinami. Kočka z Banskej Bystrice si nabalila fešáka z východu, údajne sa púšťajú aj do spoločného podnikania.

O Karin Dvořákovej, ktorá sa preslávila vďaka účasti vo Farme X, kde sa dostala až do semifinále, je známe, že miluje pozornosť ľudí. Aktuálne si ju ale určite najviac užíva v spoločnosti jedného muža. ,,Je to láska,” pred pár dňami na sociálnej sieti na rovinu priznala zaľúbená kráska.

Článok pokračuje na ďalšej strane.