Prach, špina a ostnatý drôt: Takto vyzerá väznica, kde pašeráčka Tereza strávi mladosť! FOTO

Keď sa Tereza Hlůšková (22) dozvedela, že bola odsúdená na 8 rokov a 8 mesiacov väzenia, odchádzala od súdu v slzách. To ešte ani poriadne nevedela, aký veľký má k plaču dôvod. Väznica, v ktorej strávi mladosť, je už na pohľad desivým miestom a pre zdanlivo zhýčkanú Češku bude pobyt tam skutočným peklom na zemi.

Samý prach, špina všade na dohľad a múry obohnané ostnatým drôtom – väznica, kde Tereza Hlůšková strávi takmer 9 rokov života za to, že pašovala 9 kilogramov heroínu, bude pre zdanlivo zhýčkanú Češku zvyknutú na veľké peniaze a pobyt v luxuse skutočnou skúškou ohňom. Väzenie v Rawalpindi zvanej Adiala je nočnou morou.

Viac ako 14 mesiacov strávených vo väzobnej cele nemohlo Terezu pripraviť na to, čo ju čaká vo väznici, kde bude žiť s teroristkami, vrahyňami a násilníkmi všetkého druhu. Kým vnútri ju budú ohrozovať všemožné choroby a agresívne spoluväzenkyne , vonku bude mať výhľad len na špinavé steny obohnané ostnatým drôtom. Na desivé zábery väznice a jej okolia sa môžete pozrieť v galérii.

Článok pokračuje na ďalšej strane.