ODHALENIE prezidentky Čaputovej: Utajená dovolenka s rodinou, a je to poriadna exotika!

Čaputová bola s rodinou na exotickej dovolenke a zamierila až pod rovníkové pásmo k Madagaskaru – na ostrov Maurícius. Túto skutočnosť nám potvrdil samotný úrad prezidentky. Nešlo pritom o dovolenku „narýchlo“, ale bola vopred naplánovaná. Sledujte tie fotky…

,,Áno, môžem potvrdiť, že pani prezidentka bola počas uplynulého týždňa na plánovanej dovolenke so svojou rodinou na ostrove Maurícius. Vybrala si destináciu, kde mohla stráviť nerušený pobyt. Išlo o pobyt zo štandardnej ponuky cestovnej kancelárie,” pre Topky.sk potvrdil informáciu hovorca prezidentskej kancelárie Martin Strižinec.

Dovolenka pod rovníkovým pásmom má svoje osobité čaro. Typické sú pre ňu palmy, snehobiely piesok, azúrové more a vôbec všetko, čo si človek predstaví pod pojmom „exotika“.

Ostrov Maurícius, ktorý sa nachádza neďaleko afrického Madagaskaru, patrí k najvyhľadávanejším turistickým destináciám v danej oblasti.

Pani prezidentka mala dovolenku stráviť v štvorhviezdičkovom hoteli A Sun Resort. Dnes už je však na Slovensku a v plnom pracovnom nasadení.

FOTOGALÉRIA: