Studenková (65) sa nechala opäť omladiť: Takto vyzerá po zákroku!

Zdena Studenková (65) patrí k obľúbeným a obsadzovaným herečkám, pričom sa už dlhodobo príkladne stará o svoj zovňajšok. Nedávno sa nechala opäť vymladiť a po zákroku vyzerá fantasticky.

„Táto žena že bude mať čoskoro 66 rokov?!,“ pýtajú sa neveriacky ľudia pri pohľade na legendárnu herečku Zdenu Studenkovú. Vďaka svojmu veku a k nemu absolútne neprimerane mladému vzhľadu sa blondínka stala múzou mnohých, medzi inými aj momentálne veľmi populárnej nihilistickej stránky Zomri, ktorá si z nej v dobrom uťahuje – kým súčasní dvadsiatnici budú už mať kopu vrások, pani Zdenka bude stále vyzerať na tridsať. Pravdou však je, že jej večná mladosť nie je dielom náhody.

Pani Zdenka sa však netvári, že jej tvár bez vrások je výsostne dielom prírody. Nepochybne disponuje aj skvelými génmi, no i tak vie, že nemusí celú starostlivosť o svoju krásu nechávať len na ne.

Opateru preto zverila do rúk jednej z najväčších kliník estetickej medicíny a plastickej chirurgie nielen u nás, ale tiež v Čechách, kde sa nedávno ako pravidelná zákazníčka vrátila, aby podstúpila laserový zákrok na omladenie pleti.

Článok pokračuje na ďalšej strane.