Namiesto dovolenky prišla smrť! Zuzana Plačková prišla o milovanú osobu!

Zuzana Plačková (28) patrí k najúspešnejším Slovákom na internetovej scéne, avšak aj ona je iba človek z mäsa a kostí. Napriek úspechom v podnikaní si v posledných hodinách prechádza najťažšími chvíľami v živote.

Tesne pred Vianocami totiž prišla o svojho milovaného otca, ktorý iba pred rokom prekročil prah päťdesiatky. Influencerka mala už o dva dni odletieť na dovolenku a miesto toho sa vrátila do rodnej Čadce, kde ju už spolu s manželom čakala trúchliaca rodina.

“Ďakujem ti za to, ako si ma vychoval a urobil zo mňa veľmi silnú ženu schopnú čeliť tomuto svetu s nadhľadom tak, ako si to robil ty vždy. Ďakujem ti za trpezlivosť, ktorú pri mne ste v detstve museli mať, keď som vyvádzalala… Ďakujem, že si sa so mnou ako malou učil do školy a veľa toho ma naučil a že si sa s nami vždy hrával všetky spoločenské hry ako správny otec a vždy v nedeľu si varil náš obľúbený obed… I keď nie vždy bolo dobre, no vždy som ťa ľúbila, lebo som celá po tebe. Verím, že už ťa nič nebolí a je ti konečne dobre. Odpočívaj v pokoji, nikdy na teba nezabudneme…. Ľúbime ťa,” odkázala otcovi do neba.

Úprimnú sústrasť.

FOTOGALÉRIA: