Prezidentka Zuzana Čaputová zverejnila na Valentína krásnu fotografiu: Prvý verejný bozk s priateľom!

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová spravila na Valentína niečo nečakané. Odkryla oveľa viac zo svojho súkromia, ako to u nej býva zvykom. Môže za to rodinný záber.

V pondelok sme si aj na Slovensku pripomenuli deň všetkých zamilovaných a zaľúbených. Patrí k nim aj naša hlava štátu, ktorá je tiež len človek a svoje city tiež dáva najavo. Potvrdila to v pondelok, keď na svoj profil na Instagrame dohodila ďalšiu fotografiu.

Nie je žiadnym tajomstvom, že prezidentka žije v Pezinku a je rozvedená a po jej boku sa už dlhšie obdobie nachádza Juraj Rizman. S prezidentkou sa pozná od roku 2008, keď pôsobil ako ochranár v Greenpeace. V lete 2019 sa stal jej poradcom pre oblasť životného prostredia a občiansku spoločnosť, kde pôsobil až do januára 2020. Túto činnosť prerušil po tom, keď začal s prezidentkou tvoriť pár.

Čaputová je vo funkcii prezidentky v obklopení rôznych protokolov. Aj preto si svoje súkromie stráži. Teraz však spravila výnimku, keď na Valentína zverejnila záber s dcérou Emmou a spomínaným partnerom.

Článok pokračuje na ďalšej strane.