Na pašeráčku Terezu sa usmialo šťastie: Súd Tereze konečne vyhovel!

Tereza sa konečne dočkala! Stredajší súd jej po mesiacoch čakania dal za pravdu a schválil žiadosť o urýchlené rokovania. Terezin právnik sa oháňal tým, že na mladú Češku zločin nastražili colníci.

Nechcela stráviť mladosť vo fabrike, tak odišla šliapať do Švajčiarska. Pôvabná blondínka Tereza Hlůšková (23), ktorá navštevovala cirkevnú školu, to dopracovala k titulu najznámejšej pašeráčke Česka. Za 9 kilogramov heroínu v kufri vyfasovala takmer 9 rokov v pakistanskom väzení.

Tereza Hlůšková  si podpísala ortieľ pred viac ako rokom, keď sa pokúsila prepašovať deväť kíl heroínu cez letisko v pakistanskom Láhaure.

Češku Terezu Hlůškovú (23) odsúdil súd v Pakistane za pašovanie heroínu na osem rokov a osem mesiacov k tomu. Hneď po vynesení rozsudku ju previezli do drsnej väznice Koh Lakhpat. V tejto chvíli pre ňu platia prísne pravidlá tunajšieho kriminálu, kde vysedáva v spoločnosti vrahýň aj prostitútok s HIV.

Pašeráčka Tereza Hlůšková (23) nakoniec nebude mať tak zlé Vianoce, ako predpokladala. Od súdu jej totiž prišiel predčasný darček!

Článok pokračuje na ďalšej strane.