Katke († 33) odmietla poisťovňa preplatiť liečbu: Poisťovňa rozhodla o jej osude!

Naposledy o sebe dala vedieť pred piatimi dňami prostredníctvom svojho Instagramu. „Stále bojujem. Robím, čo môžem, som stále v nemocnici. “ V tej dobe možno netušila, že jej zostávajú len tri dni života.

Krásna Katka podľahla zákernej chorobe v nedeľu. Pod príspevkom sa okamžite začali hemžiť komentáre vyjadrujúce sústrasť.

Katkin boj o život začal v máji 2018, kedy sa objednala na vyšetrenie potom, čo ju opakovane bolelo brucho. Vyšetrenie objavilo nádor na obličke vo veľkosti päste. „Do dvoch týždňov ma operovali. Pár dní pred ňou som začala krvácať. Pri operácii som prišla o obličku s nadobličkami, slezinu a tri lymfatické uzliny, “ priblížila na sociálnej sieti začiatok svojho príbehu.

V priebehu týždňov sa jej vytvorili metastázy v lymfe, kostiach, pľúcach, pečeni a krku. Keď chemoterapia nezaberala, lekárka navrhla už spomínanú imunoterapiu, ktorú jej zo začiatku nikto nechcel preplatiť …

Prvú dávku jej zaplatili rodičia, na druhú sa mali zložiť príbuzní. Ani to však nestačilo. Katka boj s časom bohužiaľ prehrala. Pozrite sa do galérie na snímky, kde je krásna Katarína ešte plná síl

FOTOGALÉRIA: