Rado si užíva na Farme, ale čo jeho SNÚBENICA? Prvýkrát verejne zareagovala!

11. verzia markizáckej reality šou Farma prináša deň čo deň samé prekvapenia. Nielenže celá pointa tejto kontroverznej relácie bola na začiatku postavená na súboji medzi východom a západom Slovenska, čo vyvolalo medzi divákmi značnú negatívnu odozvu, ale i jej samotní protagonisti sa chtiac-nechtiac snažia o to, aby sa o nich diskutovalo na sociálnych sietiach.

Zrejme najkontrovernejšou postavou spomedzi všetkých farmárov je Radovan Dulin. 38-ročný vodič sanitky sa aj napriek tomu, že má doma snúbenicu a dieťa, už v úvode Farmy zamotal s mladučkou Mirkou.

Tej však dal po čase košom, čo 19-ročná čiernovláska len veľmi ťažko niesla. Podporu, objatie a aj niečo viac našla postupom času v sebavedomom Matejovi. A čo Rado? Ten si čoraz viac začal rozumieť s obdarenou Kikou, ktorá ako sama prezradila, má vonku niekoho, koho má veľmi rada.

Kým si súťažiaci Radovan Dulin žije svoj farmársky sen, doma sa mu zmráka na poriadny problém. Je tomu len zopár dní, čo sa 38-ročný Popradčan zveril svojim súperom s tým, ako je to medzi ním, Kikou a jeho snúbenicou, pričom tá má na celú vec zjavne úplne odlišný názor.

Hoci zdatný východniar po celú dobu všetkých okolo seba presviedča o tom, že snúbenica mu neviazanú zábavu za bránami Farmy odobrila ešte pred odchodom, všetko je zrejme úplne inak. Zaľúbená Ivana sa totiž po prvýkrát odhodlala k verejnej reakcii na správanie svojho snúbenca, a súdiac podľa jej príspevkov z nekonečného laškovania pred kamerami nadšená nie je.

Článok pokračuje na ďalšej strane.