Rado si užíva na Farme, ale čo jeho SNÚBENICA? Prvýkrát verejne zareagovala!

Rado sa začal podozrivo často objavovať v spoločnosti vyšportovanej fotomodelky Kristiny Dali. Dvojica sa pravidelne oddáva nielen dlhým a otvoreným rozhovorom, ale neraz si pobyt vo vidieckom sídle spríjemňujú nežnosťami, dotykmi či dokonca vášnivými bozkami uprostred dní i tmavých nocí.

Aj keď Radova snúbenica držala dlhé týždne bobríka mlčanlivosti, zdá sa, že okolnosti v šou ju konečne prinútili zareagovať. Kým si spočiatku mnohí mysleli, že so správaním svojho snúbenca je vyrovnaná, opak bude zrejme pravdou.

Ivane sa totiž začali ozývať ľudia, ktorým je vystupovanie Popradčana proti srsti a jeho partnerke vyjadrili masívnu podporu. So správami od sympatizantov sa krásna brunetka podelila aj na sociálnej sieti, kde poďakovala za podporu v časoch, kedy najbližší muž jej života zosmiešňuje ich vzťah doslova pred celým Slovenskom.

Radovi sa síce zdá, že nerobí nič zlé a postupuje len podľa pokynov svojej partnerky, avšak tá evidentne urobila za minulosťou už hrubú čiaru. “Ďakujeme vám za podporu, je to úžasné!” napísala na jednu zo správ, kde fanúšikovia vyjadrujú svoje zdesenie nad farmárom. Ten to však vidí inak. Ako sa totiž pred pár dňami vyjadril, keď raz vyjde z Farmy, bude opäť tým “starým” Radom so snúbenicou, nakoľko čo je na Farme, ostáva na Farme. Nuž, uvidíme.

FOTOGALÉRIA: