Unikli mená SEMIFINALISTOV! Na verejnosť unikli tajné informácie z Farmy. FOTO ako dôkaz!

Farma je slovenská televízna súťažná relácia typu reality show, ktorú vysiela TV Markíza od roku 2011. Farma sa aj po trinástykrát teší u divákov veľkej obľube, zo súťažiacich sa stávajú influenceri a využívajú pár minút slávy, ktoré im reality show poskytla.

Koncom augusta sa predstavili divákom televízie Markíza odvážne tváre novej série reality šou Farma 13. S cieľom zaujať, zažiť dobrodružstvo či siahnuť na rozprávkovú výhru 75 000 eur prežili súťažiaci rôzne nástrahy.

Keďže natáčanie prebieha s mesačným predstihom, všetci sú údajne doma a čakajú na svoj veľký deň. Farma 13 je v televízii za svojou polovicou, a pretože sa markizácka šou nakrúca takmer v mesačnom predstihu, v drevenici už momentálne súťažiaci nebývajú a všetci si užívajú sladký domov.

Keďže populárny statok je už prázdny, viacerých fanúšikov láka zvedavosť a túžia navštíviť prostredie obľúbenej Farmy. Na sociálnych sieťach sa tak začali hromadiť unikátne zábery z priestorov, v ktorých dobrodruhovia žili dlhší čas. Tie odhalili niečo, na čo nebola pripravená ani televízia Markíza. Odhalila totiž mená semifinalistov!

Článok pokračuje na ďalšej strane.