Boj s rakovinou: Krásnej hviezde Superstar a Tvoja tvár znie povedome (25) našli vzácny nádor

Markétina odpoveď, ktorá čoskoro nasledovala, všetkých úplne šokovala. „Aby som objasnila Váš botox,“ píše. „Pred pol rokom som začala opúchať, prišla som o vlasy a splašili sa mi hormóny,“ opisuje chvíle, keď sa schyľovalo k najhoršiemu. A šok prišiel hneď potom, keď u Markéty podľa jej slov našli známky obávanej choroby.

„Zistili, že išlo o vzácny druh nádoru. Po operácii sa už dávam pomaly dokopy, ale vlasy už nezachránim. Dorastú časom, „ píše speváčka, ktorej neutíchajúci elán v poslednej dobe pritom medzi mnohými vyvolával nadšený údiv. Veď práve na Youtube pripravuje sériu šiestich videoklipov v nevídanej akcii nazvanej Projekt 6-6!

Má len dvadsaťpäť, ale už má za sebou vážny boj s chorobou. Hviezda SuperStar 2009 Markéta Konvičková nedávno naznačovala, že si chce život už len užívať, pretože má za sebou vážne zdravotné komplikácie, teraz ale otvorene priznala, o čo ide – o boj so zhubnou chorobou.

Na záver svojej odpovede adresovala spomínanému hulvátovi ešte rezolútny odkaz: „Dúfam, že až si toto prečítate, tak sa hanbou do zeme prepadnete.“ Netreba pochybovať o tom, že sa jej želanie vrchovato vyplnilo. Mnoho naozajstných fanúšikov sympatickej speváčky má ale teraz určite o jej zdravotný stav úprimné obavy.

FOTOGALÉRIA: