Pri nehode vyhasol život známej kapely. Obaja speváci bohužial zomreli

Pri autonehode zomreli členovia kapely Her ‘s Stephen Fitzpatrick a Audun Laadin

O úmrtí členov kapely informovala ich zastupujúca spoločnosť Heist or Hit na facebooku. “S veľkým zármutkom vám musíme oznámiť, že kapela Her ‘s z Liverpollu, Stephen Fitzpatrick a Audun Laading a manažér ich turné Trevor Engelbrektson tragicky zomreli počas autonehody v stredu 27. marca v ranných hodinách, keď išli na turné do Santa Ana v Kalifornii,” napísala spoločnosť.

Ďalej tiež dodali, že sa kapela v USA nachádzala na ich druhom turné, kde predstavovali svoj prvý album Invitation to Her ‘s. Všetky ich koncerty boli vypredané a fanúšikovia sa na ne tešili. Obaja podľa spoločnosti patrili medzi jednu z najobľúbenejších a najnadanejších britských kapiel súčasnosti.

“Ich energia, živosť a talent presne definovali našu značku. Ako ľudia boli vrelí, zdvorilí a zábavní … Po hudobnej stránke, Her ‘s boli ohromujúci,” doplnila spoločnosť. Tiež vyjadrila úprimnú sústrasť ich rodine a poprosila verejnosť o zachovanie ich súkromia v týchto ťažkých časoch.

Rocková kapela Her ‘s predstavila svoju prvú pieseň Dorothy 7. apríla 2016 a okamžite si získala svojich priaznivcov. V minulom roku je hudobný magazín Paste zaradil medzi 15 nových kapiel z Liverpoolu roku 2018, ktoré by každý mal poznať. Svoje prvé album vydali 24. apríla minulého roka.

FOTOGALÉRIA: