Ako žije syn Ivety Bartošovej Artur Štaidl? K otcovi si nasťahoval krásnu priateľku!

Z niektorých našich snímok je zrejmé, že rozhodne nevolil tú najdrahšiu výbavu, možno naopak iba tú základnú. A keďže na nej má brnenskú registračnú značku, dá sa predpokladať, že ju navyše kupoval z druhej ruky, pretože ako prvý majiteľ by automaticky získal pražské značky. Nedá sa totiž predpokladať, že má Artur trvalé bydlisko v Brne.

Ešte do septembra minulého roka sa navyše snažil ísť v šľapajach oboch svojich rodičov. Na prianie svojho otca študuje vysokú školu, aby raz mohol šéfovať nejakému významnému hotelu, a ako člen metalovej skupiny Behind the Mirror pokračoval svojím spôsobom v odkaze svojej slávnej mamičky. Kapela sa ale pred časom rozpadla, čo jej členovia dali za vinu nedostatku času a tiež nezhodám, ktoré medzi sebou mali.

Keďže bol ale Artur Štaidl pre hudbu zapálený od detstva, nevieme si predstaviť, že išlo o poslednú kapelu, v ktorej sa objavil. Kým sa ale znovu nenadchne pre nejaký hudobný projekt, bude mať aspoň viac času na svoju krásnu partnerku, s ktorou má randiť už niekoľko mesiacov.

Nejde ale o jeho prvé dievča. Už v minulosti sme ho po koncertoch jeho dnes už bývalej kapely nafotili v objatí s inými dievčatami. Tentokrát ale ide, ako sa zdá, o vážny vzťah. Len je škoda, že svoju slečnu nemôže predstaviť svojej milovanej mamičke.

FOTOGALÉRIA: