SMUTNÁ DOHRA: Krutá rana pre rodinu pacientky, ktorú po operácii nechali ležať na chodbe!

V ostatných dňoch sa sociálnou sieťou začal šíriť pohoršujúci príspevok, v ktorom sa nevesta sťažovala na podmienky pri hospitalizácii jej ťažko chorej svokry. Tej zamestnanci polikliniky v Leviciach ustlali na chodbe, čo sa pacientkiným príbuzným vôbec nepozdávalo. Aktuálne rodinu postihla ďalšia rana osudu!

Fotka, na ktorej je žena hospitalizovaná na chodbe polikliniky v Leviciach, pobúrila užívateľov sociálnej siete. Pacientka v takýchto podmienkach mala byť umiestnená dva dni a rodina bola postupom zdravotníkov pobúrená.

O otrasnom prípade informovala jej nevesta, ktorá sa na svokru ležiacu na chodbe nemohla pozerať: “Leží hneď oproti vchodovými dverám. Vivat slovenské zdravotníctvo – poliklinika Levice,” rozčuľovala sa. Nemocnica krátko na to na neakceptovateľný prípad zareagovala po svojom: “Vzniknutá situácia bola zapríčinená plným kapacitným stavom na chirurgickom oddelení,” znela ich odpoveď. Ministerka zdravotníctva ale označila takýto stav v nemocnici za neprípustný a vyzvala riaditeľa k urýchlenému konaniu.

Prípad pacientky, ktorú nechali v levickej nemocnici ležať po operácii na chodbe oddelenia s diagnózou rakoviny lymfatických uzlín, má veľmi smutnú dohru.

Článok pokračuje na ďalšej strane…