Tvrdé následky pre Mišu po odhalení TEHOTENSTVA: KONIEC na Farme!

Na televíznom statku sa žiadne tajomstvo dlho neudrží, nakoľko farmári tu dávajú mnohokrát dávajú prednosť klebetám pred prácou. Nie je tomu inak ani v zápeklitej situácii, do ktorej sa dostal mladý Dominik Porubský (20). Najväčšie tajomstvo Farmy, ktoré mu zverila brunetka Michaela Štefániková (33) a vystríhala ho, nech si ho nechá pre seba, okamžite vykecal spolusúťažiacim!

Mišku Štefánikovú (33) čakal poriadny šok. Následky z alkoholickej noci plnej vášní na seba nenechali dlho čakať a podľa jej vlastných vyjadrení by mala byť temperamentná tmavovláska v radostnom očakávaní. Táto správa však nepotešila nádejného otecka Dominika, ktorý prišiel do šou ako dvadsaťročný panic a odchádzať bude zrejme ako budúci tatko.

Dominika ale vystríhala, nech si toto tajomstvo nechá zaručene len pre seba.

Porubský sa po oznámení “šťastnej” noviny dostal na pokraj nervového zrútenia. Na otcovstvo sa mladík asi predsa len ešte necíti, tobôž ak by malo ísť o dieťa splodené takpovediac pred televíznymi kamerami. So svojím trápením sa okamžite zveril kamarátovi Milanovi Vysokaiovi, aj keď Michaela ho žiadala o úplnú diskrétnosť. Milan začal okamžite skúmať, kedy ku pomeru dvojice došlo a či Dominik môže byť ozaj otcom.

Článok pokračuje na ďalšej strane…