Zuzana Plačková bude mať vlastnú show na Jojke. Pozrite si prvé zábery z jej reality šou!

Buď ju miluješ alebo nenávidíš. No nedá sa jej odoprieť fakt, že patrí medzi najsledovanejších ľudí Slovenska. Zuzana Plačková, ktorá miluje luxus a nedáva si servítku pred ústa tentokrát mieri do televízie splniť si sen – mať vlastnú reality show.

Bude sa na čo pozerať. Televízia JOJ nečakane vypustila do sveta správu, že už o pár dní vytasí silnú zbraň v podobe novej reality show. A hlavnou hviezdou nebude nikto iný, ako Instagramová hviezda Zuzana Plačková. Tú sleduje na sociálnej sieti neuveriteľných 559 tisíc ľudí a zo svojho profilu si urobila naozaj výnosný biznis. A teraz chce svojim fanúšikom a divákom ukázať nielen svojho obchodného ducha, ale aj súkromie.

Sama Zuzana Plačková na svojom instagramovom profile oznámila veľkú novinku, ktorú pred tým avizovala ako zásadný projekt. Bude mať vlastnú reality show na Jojke s názvom InstaQueen s veľavravným podtitulom „neobyčajný život instagramovej kráľovnej.“

Podľa jej vlastných slov odhalí svoje súkromie, resp. manželský život a tiež pracovnú časť: „Táto reality show skúma môj život, ako žijem, čo robím a napríklad aj to, aká som nerváčka alebo ako sa hádam s Reném,“ prezrádza Plačková na Instagrame.

Článok pokračuje na ďalšej strane.