Domáce násilie, nevery, pôrod vo vysokom veku: Dôvody, prečo Bára Basiková tak zostarla

Tri nešťastné manželstvá
Bára má za sebou tri manželstvá, ktoré sa nejavili ako tie šťastné. S prvým manželom Petrom Jíchom žila sedem rokov, narodili sa im dnes už dospelé dvojčatá Anna a Mária.

Lenže ich vzťah bol búrlivý, s bývalým muzikantom, ktorý sa dnes živí ako stolár, mali doma Taliansko. Dosť často vraj dochádzalo k potyčkám, kedy Jícha dokonca nemal ísť pre facku ďaleko. Aj keď do neho bola Bára naozaj zamilovaná, musela od neho utiecť, alebo by ich mohol zničiť.

Ani ten druhý manžel nebol tým pravým princom na bielom koni. Architekt Jaromír Pizinger mal totiž veľkú záľubu v ženách. Aj keď mal vedľa seba takú krásku, nestačila mu. Nakoniec odišiel kvôli inej žene a Bára sa zrútila.

„Mala som najstrašnejšie stavy úzkosti a tiesne. Ja som celé dni ležala, celé noci som nevyliezla z postele, mala som zatiahnuté závesy. Po týždni mi bolo jasné, že je zle, že toto nezvládnem, „ nechala sa počuť.

Až nakoniec našla útechu v náručí mladšieho herca Petra Poláka. Konečne našla nejakú životnú vzpruhu, vášnivo sa zamilovala, v čo ani nedúfala. Dokonca tá láska bola taká veľká, že zo vzťahu vzišiel syn Theodor, ktorého porodila v neuveriteľných 46 rokoch.

Lenže Polákovi sa tiež začali zapaľovať lýtka. Dokonca sa prišlo na to, že si po nete vypisoval s mladým transvestitom a mali si dokonca dohovárať sex! Tentoraz to ešte Bára ustála, ale ďalšie záľuby v iných ženách už predýchať nemohla a nastal ďalší rozvod.

Pôrod vo vysokom veku
Od tej doby je sama, nechce o láske ani počuť, ale je vidieť, že ju to trápi. Chcela by sa niekomu schúliť do náručia a cítila tú mužskú oporu a na chvíľu mohla byť za tú krehkú ženu.

Najväčšiu oporu má samozrejme v dospelých dcérach, ale aj v malom Theodorovi. Svoju mamičku chráni, ako sa dá. To je tiež jediný muž, ktorý Báru nesklamal.

Ale keď otehotnela, nebola to zrovna prechádzka ružovým sadom. Bola už staršia a jej telo pri príchode tretieho potomka značne chátralo. Lenže to nebolo všetko, čo by sa jej malo zapísať do tváre.

Synčeka má dosť hyperaktívneho, takže občas nevie, kde jej hlava stojí, musí naňho dávať stále pozor, vozí ho zo školy na krúžky, snaží sa ho unaviť, aby si potom ona sama mohla oddýchnuť. Ale tá únava je na Báre dosť poznať.

Snáď už žiadne pohromy v jej živote neprídu, bude môcť relaxovať, zájsť si ku kaderníkovi, na kozmetiku, proste také tie ženské veci, ktoré robia dievčatá krajšími. Starostlivosť o seba by si zaslúžila. Veď je to stále krásna „baba“, ktorá by nemala kašlať na svoj vzhľad. Možno potom ten princ konečne príde …

FOTOGALÉRIA: